miércoles, 28 de noviembre de 2012

Decisions

Hi ha dies que has de triar que faràs en el futur. Espero prendre la decisió correcta. No vull penjar les sabatilles però crec que hauré fer-ho. Em diverteixo molt i tinc molt bons amics gràcies a elles, però la salut és el primer. Serà un dia trist.


 Hay días que debes elegir que haras en el futuro. Espero tomar la decisión correcta. No quiero colgar las zapatillas pero creo que deberé hacerlo. Me divierto mucho y tengo muy buenos amigos gracias a ellas, pero la salud es lo primero. Será un día triste.

domingo, 25 de noviembre de 2012

Mitja Marató ciutat de Tarragona

 La meva primera mitja marató:
 
Fins fa pocs dies no estava segur de poder-la fer. El passat cap de setmana vaig estar amb problemes estomacals fins dilluns.
No estava preparat fisicament, però l'he acabat. Ja tinc un altre repte aconseguit, ara pel proper.
Agrair a tots els membres de Niente de Fondo, especial als que us heu acostat per animar-nos. Un petó molt fort per ..... que m'ha animat enviant-me un wasap abans de sortir de casa.

 
Moltes gràcies a tots.


-------------------------------------------------------------------------------------------

Mi primera media maratón:

Hasta hace pocos días no estaba seguro de poderla hacer. El pasado fin de semana estube con problemas estomacales hasta el lunes.
No estaba preparado fisicamente, pero la he acabado. Ya tengo otro reto conseguido, ahora por el proximo.
Agradecer a todos los miembros de Niente de Fondo, especial a los que os habeis acercado para animarnos. Un beso muy fuerte para..... que me ha animado mandandome un wasap antes de salir de casa.


Muchas gracias a todos.